10 november: mantelzorg doe je samen

Miljoenen mantelzorgers staan het hele jaar voor anderen klaar en helpen bij diverse klusjes en de zorg voor een familielid, vriend of andere bekende. Laten we het eens omdraaien en hen op 10 november, de Dag van de Mantelzorg, een handje helpen bij klusjes waar zij niet aan toekomen. Denk aan een schilderij ophangen, de zolder opruimen, oude spullen naar de kringloop brengen, de ramen zemen of auto wassen, een gezonde maaltijd koken, kinderen en/of hond op een leuke manier bezig houden, heg knippen en ga zo maar door.

 

Ja, ik doe mee!

Daar zijn we blij mee! Je hebt alleen een account op wehelpen.nl nodig. Heb je die nog niet? Maak er dan hier een aan. Vermeld in je profiel het trefwoord 'Dag van de Mantelzorg'. En denk ook aan andere zaken die je leuk vindt. Dat vergroot de kans op een mooie match. Weet je niet goed waarmee? Je vindt allerlei suggesties in dit document.

Ben je mantelzorger en heb je een klusje? Zet deze dan op de website met hetzelfde trefwoord. Vermeld ook iets over de persoon die je helpt, waarom je dat doet en wat het met je doet.

 

Match gezocht

Helaas kunnen we, net als in het gewone leven, niet garanderen dat je wordt geholpen of iemand kunt helpen. Dat hangt van de klus en aanbod uit de omgeving af. Maar we gaan ervoor om op 10 november elke vraag van een mantelzorger te laten matchen met een aanbod. Daarom is jouw hulp heel belangrijk! Alvast bedankt!