Verkennerleiding gezocht bij Scouting

Wanneer:
01 januari 2021
Tijdsduur:
6 maanden
Categorieën:
activiteiten
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Verkennerleiding gezocht bij Scouting

Scoutinggroep Paschalis Baylon zoekt mensen om op de vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 samen met een enthousiast leidingteam jongens en meiden van 11 t/m 15 jaar te begeleiden bij activiteiten in het bos en bij de ruïne. Dit kan gaan om binnen- en buiten spellen, thema-avonden, scoutingtechnieken, kooktechnieken etc. Nieuwe ideeën zijn altijd welkom!
Daarnaast gaan we twee á drie keer per jaar op weekendkamp en één keer per jaar gaan we een week op zomerkamp. Deze organiseer je in samenwerking met je medeleiding.
Het leidingteam is verantwoordelijk voor de communicatie met de ouders, ledenadministratie en financiën van de verkenners. Na enige tijd kun je mogelijk een van de verantwoordelijkheden oppakken die jou goed liggen.
Iedere zes tot acht weken is er een vergadering met de verkennerleiding en iedere zes weken is er een teamoverleg waar wordt vergaderd met alle speltakken en het bestuur van de vereniging.

Wij bieden jou een groep van gemotiveerde kinderen die jou ongetwijfeld energie gaan geven met hun enthousiasme, leuke verhalen en gezelligheid.
Verder maak je deel uit van een gezellig team van leiding. Buiten scouting ondernemen wij activiteiten met elkaar, ook met de leiding van andere speltakken. Op vrijdagavond is de Stam bijna altijd geopend. Hier kun je een drankje doen met medeleiding en stamleden (wanneer je leiding wordt, wordt je automatisch stamlid). Met regelmaat worden er speciale stamavonden georganiseerd.
Je hebt voor deze vrijwillige functie een VOG nodig, die via onze secretaris gratis voor je wordt aangevraagd.

aangepast: 13 januari 2021
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.