Welpenleiding gezocht bij Scouting

Wanneer:
01 januari 2021
Tijdsduur:
6 maanden
Categorieën:
activiteiten
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Welpenleiding gezocht bij Scouting

Scoutinggroep Paschalis Baylon zoekt mensen om op zaterdagmiddag van 13:30 tot 16:00 uur, samen met een enthousiast team, leiding te geven aan een groep van ongeveer 20 kinderen in de leeftijd van 7-11 jaar. Het programma kan uiteenlopen van een groot spel in het Groenendaalse bos, een creatieve activiteit, het leren van een vaardigheid (bijvoorbeeld kompas lezen) tot hutten bouwen. In het voorjaar gaan we op weekendkamp en in de zomer een hele week. De functie is flexibel; door middel van overleg kan worden bepaald met welke regelmaat je aanwezig bent op zaterdag. Verder vergaderen we ongeveer 1 keer per maand over de organisatie van de opkomsten en de kampen.
We bieden je een leuke groep kinderen die je ongetwijfeld energie gaan geven met hun enthousiasme, leuke verhalen en gezelligheid. Tevens biedt dit vrijwilligerswerk je leuke nieuwe contacten met medeleiding (leeftijd tussen de 16 en 25 jaar). Op vrijdagavond is onze eigen stamkroeg open om gezellig samen een drankje te doen. Je kunt ervaring opdoen op verschillende vlakken zoals; samenwerken, contacten onderhouden, financiën beheren etc. Je doet de taken die je leuk vindt of waar je goed in bent.
Een VOG is noodzakelijk voor dit vrijwilligerswerk. Die wordt gratis voor je aangevraagd via de secretaris van onze scoutinggroep.

aangepast: 13 januari 2021
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.