Een vrouwelijk maatje voor het ziekenhuis (VE49)

Trefwoorden:
gezelschap, maatje, ziekenhuisbezoek
Zichtbaarheid:
alle gebruikers

Een vrouwelijk maatje voor het ziekenhuis (VE49)

Mijn naam is Ria en ik woon, samen met mijn man, in Veldhoven. Ik ben 77 jaar en heb op 46-jarige leeftijd een hersenbloeding gehad. Hierdoor is mijn hele linkerlichaamshelft verlamd. Doordat ik dus afhankelijk ben van mijn rechterlichaamshelft, gebruik ik deze dan ook veel. Nu is mijn rechterkant overbelast. In 2015 heb ik darmkanker gehad.

Dit is nu gelukkig voorbij, maar ik moet nog wel om de zoveel tijd naar het ziekenhuis. Over het algemeen moet ik vaker naar het ziekenhuis dan een ander persoon. Daar baal ik wel eens van. Dit betekent namelijk dat ik mijn man moet vragen om met mij mee te gaan. Hij brengt me ernaar toe, maar luistert ook met me mee bij alle gesprekken. Soms moet ik ook geholpen worden bij het aan- en uitkleden als ik een onderzoek heb. Je kunt je voorstellen dat dit voor hem soms ook erg zwaar wordt…

Daarom ben ik op zoek naar een vrouwelijk maatje die met mij naar het ziekenhuis zou willen gaan. Ik heb ongeveer 1 keer per maand een afspraak. Soms iets meer, soms iets minder. Het is fijn als je zelf een auto hebt, maar we kunnen ook samen met de taxbus reizen. De kosten zijn voor mijn rekening. Zou jij mij hiermee willen helpen of wil je meer informatie? Neem dan even contact op met MEE.

aangepast: 12 juli 2019
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.