Wandelmaatje voor mijn moeder

Trefwoorden:
buiten zijn, buitenlucht, gezelligheid, gezond, ouderen helpen met bewegen, ouderenzorg, planten, wandelen
Zichtbaarheid:
alle gebruikers

Deze hulpvraag is verlopen

Wandelmaatje voor mijn moeder

Mijn moeder, 87, is een vrolijke, opgewekte vrouw, die weet wat ze wil. Ze is gezond, op haar Lewy Body dementie na. Deze zeldzamere vorm van dementie, betekent dat ze veel fantasie heeft en daarmee hele gezellige verhalen. Maar ze wil ook graag naar buiten en geniet van alle planten (waar ze soms de naam nog van kent). Ze loopt zelfstandig en wil graag een ‘goede’ wandeling. Ze overschat zichzelf echter, want na 20/30 minuten is ze echt wel moe.

Ze woont sinds een half jaar beschermd in een woonzorgcentrum in de stad Groningen, maar er is onvoldoende capaciteit om vaak met haar te wandelen. En dat doet ze zo graag & is ook nog eens heel gezond! Zelf woon ik op afstand in het westen.

Ik zoek voor haar een gezellig wandelmaatje, voor een aantal keren per week. Tijdstip tussen 14:00 en 17:30 uur, na haar dutje. Dit mogen ook een aantal verschillende wandelmaatjes zijn.

Het gaat om een goede klik, met humor dingen bereiken en stevig in je schoenen staan. Kennis van planten is een pré. Wie past er bij onze moeder?

Ik ben benieuwd wie haar blij kan maken & hoor graag van je!

groetjes Hilma

gepubliceerd: 12 juni 2019
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.