Hulp bij huiswerk

Wanneer:
21 oktober 2019
Tijdsduur:
6 maanden
Trefwoorden:
engels bijles, huiswerk begeleiding
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Hulp bij huiswerk

Als opbouwwerker word mij regelmatig gevraagd of ik een vrijwilliger weet die zoon of dochter kan helpen met huiswerk. Professionele studiebegeleiding is niet voor iedereen betaalbaar en hulp via school kan pas als er achterstand is ontstaan.

Gelukkig vind ik meestal wel iemand die het leuk vind om te helpen. Soms een student waarbij alles nog vers in het geheugen zit, soms iemand met een onderwijsachtergrond. En de leerlingen gaan eigenlijk altijd wel over, dus het werkt goed.

Op het moment zoek ik iemand voor een leerling die in België in het derde jaar Humane Wetenschappen zit en voor iemand in 4 HAVO een huiswerkbegeleider die speciaal aandacht aan Engels kan besteden.

Een huiswerkbegeleider spreekt één keer per week met de leerling af. Er wordt samen gekeken naar met name het moeilijke huiswerk. De leerling heeft geen achterstand of leerprobleem. Met een beetje steun en aandacht lukt het wel, maar de ouders zijn onvoldoende thuis in het Nederlandse/Belgische schoolsysteem om die steun te kunnen bieden.

Interesse? Neem even contact op via mail (nel.knapen@trajekt.nl)

gepubliceerd: 4 september 2019
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.