Klussen in huis die ik zelf niet zo goed kan.

Trefwoorden:
gezelschap, klussen
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Klussen in huis die ik zelf niet zo goed kan.

Sinds enige tijd heb ik hulp nodig bij klussen in huis. Ik ben al jaren alleen en ben echt niet handig met klussen in huis dus als er iets moet opgehangen worden waarvoor een boormachine nodig is, dan blijft een dergelijke klus heel lang onuitgevoerd. Ik zou bijvoorbeeld ook iets willen ophangen bij de ramen, maar doordat ik dat zelf niet kan, blijft het liggen of moet ik naar dure oplossingen zoeken waarvoor ik eigenlijk het geld niet heb.
Ik hoop dat er dus iemand is die mij daarmee zou kunnen helpen.

Op het punt van gezelschap zou ik graag met iemand van mijn leeftijd eens afspreken om iets gezelligs te doen. Ik heb familie maar deze woont verspreid over het land, zodat ik ze bijna niet zie. Mijn oom waarvoor ik mantelzorgster was, is vorig jaar overleden. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik een beetje een leegte ervaar die er voorheen niet was.
Wel ga ik regelmatig naar muziek en heb daar ook wel kennissen en vrienden, maar deze zie ik nooit thuis. Het zijn vrienden of kennissen die ik zie op de plaats van het optreden waar ik naar toe ga, en vervolgens ga ik weer alleen naar huis. Het zou wel leuker zijn als ik eens met iemand samen naar een Americana muziek (country, bluegrass, singer-songwriter) kon gaan.

gepubliceerd: 24 oktober 2019
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.