GEZOCHT: Redactielid Dusty Foundation

Trefwoorden:
administratie, computer
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

GEZOCHT: Redactielid Dusty Foundation

Wil jij iets betekenen voor de LHBTI-gemeenschap, heb je social media skills en beheers je de Nederlandse taal goed? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de Dusty Foundation:
De Dusty Foundation zet zich in voor slachtoffers van anti LHBTI+ geweld. We helpen de slachtoffers waar mogelijk door het bieden van een luisterend oor en ondersteuning bij het doen van aangifte en alles wat daarbij komt kijken. Bij de stichting zijn onder andere ervaringsdeskundigen en juristen aangesloten die slachtoffers in dit proces bij kunnen staan. De Dusty Foundation support ook projecten en evenementen om de zichtbaarheid van de LHBTI+ gemeenschap te vergoten en bovenal het bevorderen van aanpak en bespreekbaarheid van LHBTI-geweld en discriminatie zowel in de politiek als in de media.

Als lid van de online redactie van de Dusty foundation werk je samen met nog twee andere redactieleden en maak je deel uit van het grotere Dusty Foundation-team.

Wat ga je doen:
- 1 á 2 keer per week een bericht plaatsen op het Facebook en Instagram account van de foundation
- Contact en samenwerking (via whats app) met de andere redactie leden over te plaatsen berichten
- Optioneel: meelopen met Prides waar we de Dusty Foundation promoten en het gedachtegoed uitdragen.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Mail naar: redactie@dustyfoundation.nl en wie weet behoor jij straks tot de redactie van de Dusty Foundation en draag jij op die manier een steentje bij aan de acceptatie van de LHBTI-gemeenschap.

gepubliceerd: 10 november 2019
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.