Lieve oppas voor mijn hondjes gezocht

Trefwoorden:
honden uitlaten, huisdieren verzorgen, oppassen huisdieren
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Lieve oppas voor mijn hondjes gezocht

Ik heb twee lieve, oude hondjes. Ze zijn nu alweer bijna 10 jaar bij me.
Ze kwamen uit een asiel. Mijn vaste oppasadres is weg gevallen. Vanaf maart heb ik niemand meer om ze op de maandag uit te laten.
Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding.
Deze opleiding is in Utrecht. Een enkele keer moet ik zondag avond al op rijden omdat ik maandag vroeg moet beginnen. Dan betekend dat dat ik nu geen plek meer heb om ze af en toe naar toe te kunnen brengen of om ze uit te laten.
Ik heb helaas een heel belabberd sociaal leven. De enige twee familieleden in de buurt kunnen door ziekte niets voor mij betekenen. En de enige vriendin die ik hier heb woont buiten de stad en heeft zelf een hond en een kind en daar kan ik helaas niet op terug vallen. Ik zit nu echt met mijn handen in het haar. Ze naar een asiel terug brengen dat kan ik niet over mijn hart verkrijgen. Ze zijn 13 (Noa) en 15 (Vinny) en kunnen niet met andere honden (of katten) samen. De oudste heeft al wat ouderdomsklachtjes (waar ik gelukkig al een oplossing voor heb gevonden).
Ik woon in Maastricht en zou graag iemand vinden die op de maandag (en af en toe mocht het nodig zijn) de honden kan uitlaten en evt. een keer een nachtje de honden kan en wil opvangen, als ik toetsen heb. Een professionele hondenuitlaatservice kost behoorlijk veel. Zo breed heb ik het helaas niet.
Ik zoek iemand die naast het uitlaten ook even bij de honden kan blijven en ze eten kan geven. Ik ben namelijk ongeveer op de maandagen vanaf 8/9 uur van huis. Ze kunnen normaal gesproken makkelijk tussen de 8 á 9 uur alleen thuis blijven. Maar als ik dan later thuis kom kunnen ze gaan blaffen. Ik probeer de overlast voor mijn buren te voorkomen en dat gaat nu gelukkig heel goed.
Mocht je zelf interesse hebben en me wellicht kunnen en willen helpen, of ken je iemand die dat zou kunnen of willen doen, laat dan een berichtje voor me achter.
Wie weet kunnen we een keer kennismaken en de mogelijkheden bespreken.
Bedankt, ook namens mijn twee lieverds.

gepubliceerd: 19 januari 2020
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.