Op zoek naar een maatje om mee te buurten! (BL18)

Categorieën:
activiteiten, gezelschap
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Op zoek naar een maatje om mee te buurten! (BL18)

Hallo allemaal, leuk dat je mijn vacature leest.
Mijn naam is John. Ik ben 56 jaar en woon zelfstandig in Bladel. Ik ben iemand die het heel leuk vind om lekker te “buurten”. Ik weet veel te vertellen en ben erg sociaal.
Door de jaren heen heb ik verschillenden dingen meegemaakt waardoor ik nu niet meer kan werken. Ik heb verschillende hart- en herseninfarcten gehad. Ook heb ik PTSS (Post Traumatische Stress Stoornis) als gevolg van een gebeurtenis in mijn jeugd.
Ik heb vroeger een opleiding tot vrachtwagenmonteur gevolgd en heb gewerkt bij Ligtvoet in Waalre en bij een fietsenmaker in Reusel.
Omdat mijn vader zo nu en dan hulp nodig heeft neem ik een gedeelte van die zorg op me.
Ik ben geïnteresseerd in modelbouw en voorheen zette ik graag modelbouw auto’s in elkaar. Helaas ben ik hiermee door rugklachten moeten stoppen.
Omdat ik afgekeurd ben voor werk, ben ik niet meer zo vaak onder de mensen. Ik kan ook niet heel actief aan dingen meedoen omdat mijn lichamelijke conditie dat niet toelaat.
Graag zou ik in contact komen met iemand waarbij ik mijn verhaal kwijt kan, een stukje sfeer en gezelligheid in mijn leven. Een sociaal contact.
Zou jij het leuk vinden om iets voor mij te betekenen? Neem dan contact op met MEE.

aangepast: 16 september 2020
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.