Vrijwillige marktplaatsexpert (M/V)

Categorieën:
activiteiten, computer, hobby, klussen
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Vrijwillige marktplaatsexpert (M/V)

Vind je het leuk om spullen te verkopen via Marktplaats, heb je (een beetje) verstand van speelgoed en wil je ons helpen om spullen aan te bieden via dit platform? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben plek voor een:

Vrijwillige marktplaatsexpert (M/V)

Wie zijn wij?
De Stichting Speelgoedbank Haarlem helpt kinderen die opgroeien in minimagezinnen aan educatief, creatief en uitdagend speelgoed. Zo krijgen ook zij alle uitdagingen die elk kind nodig heeft in de ontwikkeling en is hun kamer gevuld met leuk speelgoed. Iedereen kan goed en bruikbaar speelgoed doneren aan de Speelgoedbank Haarlem. Al dit speelgoed wordt door vrijwilligers geselecteerd, schoongemaakt en op speelse wijze gepresenteerd in de winkel.

Wat ga je doen?
Je komt langs bij ons in de winkel om spullen op de foto te zetten. De prijs bepaal je in overleg met het team. Jij stelt een pakkende advertentie op, plaatst deze op Marktplaats en monitort de reacties. Als het product verkocht is, dan zorg je dat deze wordt verzonden naar de betreffende koper of je maakt een afspraak dat het in de winkel wordt opgehaald.


Wat verwachten wij van je?
● Kennis van gratis advertenties plaatsen op Marktplaats
● Kennis van betaalde advertising op Marktplaats
● Pakkende schrijfstijl
● Flexibel inzetbaar
● Affiniteit met speelgoed en kinderen is een pré

Interesse?
Stuur een e-mail naar info@speelgoedbankhaarlem.nl

aangepast: 7 juni 2020
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.