Wandel- of fietstochten maken, of anderszins gezellig er op uit?

Categorieën:
activiteiten, gezelschap, vervoer
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Wandel- of fietstochten maken, of anderszins gezellig er op uit?

Ik zoek één of meerdere mensen (M/V) die, net als ik, tijd en zin/behoefte hebben om doordeweeks een dag of dagdeel samen te wandelen of fietsen, of er anderszins op uit te gaan (stedentrip, museum, evenementen, oid).
Zelf vind ik het heerlijk om buiten te zijn, en ik wil graag meer bewegen dan ik nu doe. Samen wandelen of fietsen (mits er een goede klik is) is vaak toch iets leuker dan er alleen op uit moeten gaan.
Denk aan wandelingen van zo'n 10-20 km. Fietstochten van zo'n 20-30 km. Door natuur en/of stad. Cultuursnuiven ook leuk; ik heb zelf ook een museumjaarkaart.
Een keer mountainbiken/off road fietsen kan eventueel ook. Ik ben niet gevorderd maar vind het wel erg leuk om te doen. En ik heb 2 mountainbikes in bezit (mocht je er zelf geen hebben).
Als je een auto (en eventueel fietsendrager) hebt, waardoor we ook wat verder uit de buurt een mooie wandel- of fietstocht zouden kunnen starten, dan is dat helemaal super. Ik heb zelf namelijk helaas geen rijbewijs en auto.
Over mij: intelligente, spontane vrouw (1970), brede interesse qua gespreksonderwerpen. Tevens heel creatief. Ik ben herstellende van een burn-out. Ik heb relatief weinig mensen om me heen (geen familie), ik ken niet veel mensen die doordeweeks dingen kunnen ondernemen, en ik heb een laag inkomen waardoor ik niet veel of ver kan reizen met de trein, of veel kosten kan maken voor/tijdens een dagje uit.

Spreekt het je aan, en delen we een behoefte hierin, dan hoor ik graag van je!

aangepast: 20 februari 2020
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.