Collecteren voor KWF Kankerbestrijding (eerste week september)

Wanneer:
30 augustus 2020
Tijdsduur:
6 dagen, 23 uur
Categorieën:
activiteiten, administratie
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Collecteren voor KWF Kankerbestrijding (eerste week september)

De KWF Collecteweek (1e week van september) is erg belangrijk om geld in te zamelen voor onderzoek naar - en ondersteuning bij kanker. Nog steeds is dit doodsoorzaak nummer 1 in Nederland.

Helaas zijn er steeds minder collectanten te vinden voor KWF Kankerbestrijding. Hierdoor wordt in een groot deel van Heerenveen niet meer gecollecteerd. Bijvoorbeeld in het centrum, Heerenveen Midden, Oude- en Nieuweschoot en grote delen van De Greiden. Dit vinden wij van KWF Vrijwilligersteam Heerenveen verschrikkelijk! Daarom zetten we graag onze schouders eronder en willen we dat er in héél Heerenveen gecollecteerd kan worden. Help je mee?

Wat vragen wij van je? Eigenlijk alleen 2 uurtjes van je tijd (meer mag natuurlijk) tijdens de 1e week van september. Je gaat dan met een collectebus langs de deuren.

Wat bieden we? Een leuk, gezellig team dat jou met alle liefde ondersteunt. Gezellige contacten aan de deur. En een goed gevoel!

Graag willen wij nu al ons collectantenbestand in orde maken, dus het zou fantastisch zijn als je je nu al wilt aanmelden!

Groetjes,
Ellen, Marissa, Thea en Judith

1 op de 3 Nederlanders krijgt helaas met kanker te maken. Maar samen komen we steeds dichterbij!

aangepast: 5 maart 2020
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.