Anders Roze Eindhoven zoekt vrijwilligers (E235)

Categorieën:
activiteiten, gezelschap
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Anders Roze Eindhoven zoekt vrijwilligers (E235)

Anders Roze is een gezellige activiteit voor mensen met een verstandelijke beperking die LHTBI’er zijn. We komen iedere laatste zaterdagmiddag van de maand bij elkaar in het café van het COC in Eindhoven, ook wel bekend als Pand54. Een ontmoetingsplek in een omgeving waar iedereen zich zelf kan zijn!

Anders Roze helpt mensen met een verstandelijke beperking om andere mensen met dezelfde gevoelens te leren kennen. We kletsen over van alles en nog wat, drinken wat en doen vaak een leuke activiteit. Soms is er een uitstapje en met Sinterklaas en Oud & Nieuw maken we er een extra gezellig feestje van. Als blijkt dat er vragen leven over een bepaald onderwerp houden we daar een themabespreking over.

Door persoonlijke omstandigheden zijn helaas twee van de vrijwilligers gestopt. Daarom is Anders Roze op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers die het leuk vinden om activiteiten te organiseren en de deelnemers een gezellige middag te bezorgen.

Heb je belangstelling of wil je meer informatie neem dan contact op met Helma van den Dungen. Dit kan via email h.van.den.dungen@meedemeentgroep.nl of via 06-43366610

aangepast: 8 april 2021
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.