Vrijwililger gastvrouw / -heer

Categorieën:
gezelschap
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Vrijwililger gastvrouw / -heer

Algemene informatie
Als jij iemand bent die dienstverlenend is ingesteld én graag sfeer en gezelligheid brengt voor onze bewoners lees dan snel verder…

Op diverse locaties zoeken wij gastheren- en vrouwen die het leuk vinden om onder het genot van een kopje koffie kleine activiteiten te doen met onze bewoners. Denk aan het maken van een puzzel, muziek luisteren, een praatje maken of iets anders. Bij Sint Jacob wonen verschillende doelgroepen bewoners. Op de ene afdeling wonen mensen die psychiatrische problemen hebben en daardoor in een gesloten setting moeten wonen en op de andere afdeling wonen bewoners met lichamelijke beperkingen. Samen kijken we waar jouw interesse naar uit gaat en waar jij je prettig voelt.

Omdat dit een functie betreft waarbij er een beroep gedaan kan worden op een collega is hij ook geschikt voor mensen die een taalstage willen lopen of door een beperking meer behoefte hebben aan ondersteuning.

Wie ben jij?
Je bent sociaal en geduldig en hebt een gastvrije instelling. Je vindt het leuk om de innerlijke mens te verzorgen met een lekker bakkie en kunt makkelijk contact maken. Je kunt goed samenwerken met anderen.

Je bent inzetbaar op minimaal één tijdvak in de week tussen 10:00-14:00 of 14:00-17:00, dat kan op elke dag van de week (net wanneer het jou uitkomt!).

De meerwaarde van vrijwilliger zijn bij Stichting Sint Jacob is dat je een plek hebt in onze teams. We luisteren naar medewerkers en vrijwilligers. We zoeken samen met jou naar een passende plek waar jij iets biedt aan onze bewoners, maar je ook zelf kunt ontwikkelen. We willen dat jij het naar je zin hebt en met plezier naar huis gaat en dat onze bewoners door jouw inzet een waardevolle dag hebben. Daarnaast vinden wij het super als jij mee wilt denken over de zorg die we geven en jouw ervaring en observaties als vrijwilliger wilt delen.

Wat bieden wij?
• Mogelijkheden tot meedenken over verschillende thema’s binnen de organisatie
• Reis- en onkostenvergoeding
• Betrokken team van vrijwilligers en medewerkers
• Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen
• Bijscholing en deskundigheidsbevordering
• Vanzelfsprekend bieden wij jou een veilige vrijwilligersplek waarbij we oog hebben voor hygiëne en de geldende landelijke richtlijnen t.a.v. COVID-19.

Solliciteren!
Heb je interesse in deze vacature of eerst nog wat vragen? Bel, mail of app met Hedwig, Shanna of Renske! Je kunt ons bereiken via jacobactief@sintjacob.nl, per telefoon op 023-892 2977 of app ons op 06-20 35 07 31.

gepubliceerd: 16 september 2020
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.