UtrechtDownUnder zoekt suppoosten, kassa medewerkers, flexers en concierges

Wanneer:
12 november 2020
Tijdsduur:
1 maand, 1 week
Categorieën:
ondersteuning
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

UtrechtDownUnder zoekt suppoosten, kassa medewerkers, flexers en concierges

Onder de titel UTRECHT DOWN UNDER actuele kunst in de Bieb organiseert Kunstliefde dit najaar een beeldende kunstmanifestatie in een van de mooiste historische panden die de stad Utrecht rijk is; de voormalige Centrale bibliotheek aan de Oudegracht, Stadhuisbrug.

Van 12 november t/m 20 december laten bekende en onbekende, jonge en oude kunstenaars hun werk. Een groot publiek wordt daardoor aangesproken en komt, soms voor het eerst, in aanraking met hedendaagse kunst. Openbare interviews, filmvertoningen, rondleidingen en een lesprogramma voor scholieren maken dat er voor alle leeftijden veel valt te beleven en te ontdekken.
_______________________________________________________________

WIJ ZOEKEN VRIJWILLIGERS VOOR TIJDENS DE TENTOONSTELLING
Tussen 12 november t/m 20 december 2020
op de donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en/of zondagen (geheel in overleg)

SUPPOOSTEN
Als suppoost houd je toezicht op de kunstwerken op een van de 4 verdiepingen in de oude bibliotheek. Je beantwoordt vragen, maakt een praatje met de bezoekers en je zorgt ervoor dat iedereen zich aan de corona regels houdt. Samen met je collega’s draag je bij aan een ontspannen sfeer tijdens de tentoonstelling!

KASSAMEDEWERKERS
Als kassamedewerker ben je het visitekaartje van de tentoonstelling, je heet de mensen welkom, je controleert de kaartjes en beantwoordt vragen. Bezoekers kunnen bij jou een entreebewijs kopen, betaling per pin. Kun jij omgaan met een laptop en pin apparaat? Kom dan bij ons team.

CONGIERGES
Jij zorgt ervoor dat het gebouw er netjes eruit ziet en coronaproof is. Je leegt de prullenbakken, houdt de toiletten netjes en zorgt voor koffie en thee in de vrijwilligersruimte, doet de afwas. Daarnaast neem je deurposten en trapleuningen af ivm corona. Flexers en suppoosten kunnen je hierbij helpen. Door jou kunnen vrijwilligers, kunstenaars en bezoekers veilig de tentoonstelling bezoeken.

VLIEGENDE KEEP
Tijdens de tentoonstelling is er altijd wat te doen. Je valt in voor de suppoosten of kassamedewerker, zodat zij even pauze kunnen nemen, doet een boodschap of zet drankjes klaar voor de borrel.
De meest afwisselende functie!

ASSISTENTEN VRIJWILLIGERS COÖRDINATIE
vanaf nu -23 december 2020
Meer info, bel Mariska

Ben jij representatief, kun je bezoekers op een vriendelijke manier te woord kan staan? Kom dan bij ons team, we stellen je hulp zeer op prijs.

WIJ VRAGEN
Een vriendelijke en representatieve houding en uitstraling.
Een inzetbaarheid van minimaal 5 diensten.
Werktijden zijn: donderdag: 17:00-21:00 uur en vrij/za/zondag: 13:00-18:00 uur
Betrouwbaarheid en je afspraken na kunnen komen vinden wij belangrijk.
BHV certificaat is een pré

WIJ BIEDEN
Wij bieden een prettige werksfeer binnen een leuk team en de gelegenheid om veel kunstenaars en kunstliefhebbers te ontmoeten.
Vrijkaartjes voor vrienden en familie
Een vrijwilligersvergoeding

KENNISMAKING
Vooraf is er een kennismakings- en informatiebijeenkomst. Je krijgt dan alle informatie omtrent de corona maatregelen. Onze curator Elaine Vis geeft een rondleiding door de tentoonstelling. Je leert dan van alles over de kunstenaars en kunstwerken die tijdens UtrechtDownUnder te zien zijn. En we toasten op een mooie Utrecht Down Under editie 2020!

Meld je aan, stuur een mail naar Mariska van Zanten: utrechtdownundercrew@gmail.com
Vragen? 06 390 86 701

Wij verwelkomen enthousiaste vrijwilligers zonder oordeel over achtergrond, leeftijd of gender. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk en de vrijwilligerscoördinator kan in Nederlandse gebarentaal communiceren.

Vacancies In English: https://www.utrechtdownunder.nl/en/news/

aangepast: 17 oktober 2020
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.