Het maken van een professioneel logo

Wanneer:
02 oktober 2022
Tijdsduur:
6 maanden
Categorieën:
activiteiten, administratie, computer, hobby, huishouden, klussen, ondersteuning, onderwijs, reparatie
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Deze hulpvraag is verlopen

Het maken van een professioneel logo

Ik heb een website over onvoorwaardelijk lieve dingen doen voor anderen. We hebben hier al eerder een oproep gedaan voor iemand die belangeloos 2 mascotte hoofden voor ons wilde maken. Daar is gehoor aan gegeven en zijn inmiddels gemaakt, waar we heel dankbaar voor zijn. Er staat ook nog een oproep voor een coupeuse die onze pakken wil maken.

We gaan met deze mascotte pakken op pad om de liefde uit te dragen en zullen oa dak- en thuislozen, eenzame ouderen en zieke kinderen bezoeken. Juist nu is het uitdragen van liefde belangrijk en doen dit dan ook met veel liefde geheel vrijwillig en belangeloos.

Nu zoeken we iemand die gratis een logo wil maken, die we voor de pagina kunnen gebruiken om wat professionaliteit uit te dragen. Het adres van de pagina delen we uiteraard zodra er een samenwerking plaats vindt.

Wie zou ons met deze stap verder willen helpen? Mocht je dit voor ons willen doen, dan wordt je eigen- of de naam van je bedrijf op onze pagina vermeld onder de post ‘Onze sponsoren’ Deze wordt bij elke nieuwe sponsoring geüpdatet in een nieuwe post geplaatst, waardoor je naam/bedrijf regelmatig bovenin de pagina gezien wordt. Is dit voor jou een win-win situatie, we zitten met smart op je te wachten?

Omdat het maken van een logo niet aan een woonplaats gebonden is, kan de sponsor dus in het hele land woonachtig zijn.

Lieve groet Jose

aangepast: 2 oktober 2022
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.