Maatjes gezocht voor man (47) voor het Dak- en Thuislozen project!

Categorieën:
activiteiten, gezelschap, ondersteuning
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Maatjes gezocht voor man (47) voor het Dak- en Thuislozen project!

Voor een deelnemer aan het Dak- en Thuislozen maatjesproject van Humanitas zoeken wij een vrijwilliger die het leuk vindt om 1 x in de week of 1 x in de 2 weken af te spreken.

Deze deelnemer is een man van 47 jaar met een psychiatrische aandoening en een verslavingsprobleem (harddrugs), hij woont in een woonvorm van het Leger des Heils (wijk Campagne).

Deze deelnemer wil graag samen naar buiten, wandelen, kletsen of zoals hij dat zelf noemt 'een beetje ouwehoeren'.
Voor dit maatjescontact dien je stevig in je schoenen te staan. De psychiatrische achtergrond van deze deelnemer maakt het soms lastig (schizofrenie, achterdocht, add), zeker in combinatie met de verslavingsproblemen die deze man heeft.
Hij wil graag een maatje zodat hij een reden heeft om die middag niet te gebruiken, zijn kamer op te ruimen en zichzelf te verzorgen.

Voor deze deelnemer zoeken we een vrijwilliger vanaf 25 jaar ouder. Ben jij beschikbaar op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag en vind je het leuk om iets te betekenen voor deze deelnemer, bel of mail dan met Humanitas!

De coördinator van Humanitas zorgt voor de kennismaking en zal begeleiding bieden waar dat nodig is.

Is deze deelnemer niet iemand die bij jou past maar ben je wel op zoek naar vrijwilligerswerk, neem contact met ons op, er is altijd wel iemand die bij je past!

gepubliceerd: 23 februari 2021
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.