Deelnemers (17-27 jr) gezocht voor project Wake Up Your Mind!

Categorieën:
activiteiten, gezelschap
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Deelnemers (17-27 jr) gezocht voor project Wake Up Your Mind!

Ben jij tussen de 17 en 27 jaar en wil jij het verschil maken? Woon jij in de omgeving van Tilburg en heb jij zin om de komende maanden met leeftijdsgenoten mee te doen aan een leuk maatschappelijk project dat ook nog eens goed op je CV staat? En wil jij graag vanuit een ander perspectief leren kijken en nieuwe mensen leren kennen en ervaringen delen?

Meld je dan aan om deel te nemen aan project Wake Up Your Mind! van VluchtelingenWerk. Wake Up Your Mind! is voor jonge vluchtelingen en Nederlandse jongeren tussen de 17 en 27 jaar die graag in contact willen komen met leeftijdsgenoten met een andere culturele achtergrond. Door middel van het bedenken van activiteiten maken jongeren van verschillende culturen en achtergronden kennis met elkaar!

Wat ga je doen?
Als je meedoet aan een het project, dan neem je gedurende ongeveer 3-4 maanden deel aan wekelijkse bijeenkomsten met een groepje van 8-10 jongeren. De bijeenkomsten draaien om creativiteit, betrokkenheid en ondernemerschap en elkaar leren kennen! Jullie gaan zelf je eigen activiteit bedenken en uitvoeren. De activiteiten dragen bij aan sociale verbinding. Samenwerking en gelijkwaardigheid staan centraal. Na afronding van een activiteit kijken we feestelijk terug op wat we hebben bereikt!

Aan wat voor activiteiten kun je denken?
- Vloggen om jongeren in het AZC te informeren over het leven in Nederland;
- Een cultuurfestival organiseren waar je alles over elkaars culturen ontdekt
- Sportdag voor kinderen en tieners met zowel een vluchteling- als Nederlandse achtergrond;
- Samen koken en eten met buurtbewoners;
- Informatieavonden organiseren over bijvoorbeeld de Syrische cultuur.

Wij bieden de groep veel ruimte bij het bedenken en uitvoeren van de activiteiten. Daarnaast bieden we begeleiding en trainingen door professionals om je talenten te ontwikkelen.

Ben jij enthousiast over het project en wil je graag meedoen? Meld je dan aan via onze website https://www.vluchtelingenwerk.nl/wakeup of neem direct contact op met de projectmedewerker in Tilburg, Eline van Wingerden, via 06-82168539.

Contractduur 3-4 maanden
Parttime uren: 4 per week

gepubliceerd: 26 april 2021
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.