Wij zijn op zoek naar zelfstandige, creatieve recreatieleider voor logeerweekenden in Haarlem M/V

Categorieën:
activiteiten, gezelschap, ondersteuning
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Wij zijn op zoek naar zelfstandige, creatieve recreatieleider voor logeerweekenden in Haarlem M/V

De organisatie:
Wielewaal organiseert logeerweekenden door het hele jaar heen. De logeerweekenden zijn bedoeld voor kinderen en jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en/of ADHD/autisme. De hoeveelheid begeleiding is afgestemd op wat de deelnemers nodig hebben en varieert tussen 1-op-1 en 1-op-3.

De leeftijd van de deelnemers van de logeerweekenden is vanaf 6 jaar tot 25 jaar. Een enkele deelnemer is iets ouder.

De logeerweekenden zijn van vrijdagavond tot zondagavond. Het begeleidingsteam bestaat uit een recreatieleider, eventueel een assistent, soms een verpleegkundige, aangevuld met vrijwilligers. Als begeleider blijf je op de locatie overnachten.

De functie:
Als recreatieleider draai je geheel zelfstandig een logeerweekend. Zo organiseer je het activiteitenprogramma samen met het team aan de hand van thema’s. Je bent begeleider van en aanspreekpunt voor de vrijwilligers en stagiaires. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de aanwezige deelnemers. Afhankelijk van de zorgvraag is er een verpleegkundige aanwezig, die de medische coördinatie en aansturing op zich neemt. Je informeert het team over de deelnemers en hun specifieke begeleidings- en zorgbehoefte. Je zorgt voor een goede dynamiek van de dag, passend bij de capaciteiten van de deelnemers. Gedurende het weekend heb je aan het einde van de dag overleg met het vrijwilligersteam. Zo stuur je bij, delegeer je taken en zorg je voor binding en plezierig samenwerken onderling. We begeleiden je vanuit kantoor, verzorgen trainingen en workshops en daarnaast kun je altijd voor vragen terecht bij het Medisch Team. Je staat er nooit alleen voor!

Wielewaal vraagt:
o opleiding Mbo Social Work, Sport & Bewegen niveau 4 of studerend Hbo SPH/Social Work
o ervaring in het aansturen van vrijwilligers is een pré
o overzicht en ervaring met groepsdynamica
o affiniteit met kinderen en jongeren met een handicap,
o zelfstandig kunnen werken,
o creatief en probleemoplossend vermogen,
o beschikbaarheid gedurende schoolvakanties.

Wielewaal biedt:
Een afwisselende en uitdagende functie waarin je jouw creativiteit kwijt kunt. Een mooie plek om je als leidinggevende te ontwikkelen en een brede ervaring op te doen. Tijdens de vakantieweken gratis eet- en slaapgelegenheid op of nabij de locatie. Wielewaal biedt een tijdelijke dienstverband en inschaling volgens CAO Social Work schaal 1, 20 uur betaald per logeerweekend (excl. Voorbereidingsuren).

Heb je belangstelling voor deze veelzijdige bijbaan?
Stuur je sollicitatie, voorzien van motivatiebrief en cv, naar info@wielewaal.nl t.a.v. Mirjam Engelen of bel voor meer informatie naar 088 1 22 44 00. Wil je meer weten over Wielewaal? Kijk dan op www.wielewaal.nl

gepubliceerd: 4 mei 2021
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.