Hulp bij activiteiten ondernemen.

Categorieën:
activiteiten, boodschappen, computer, gezelschap, hobby, huisdieren, ondersteuning, onderwijs, vervoer
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Hulp bij activiteiten ondernemen.

Hallo beste mensen,

Ik ben een enthousiaste jonge vrouw van 38, met een fysieke handicap, waardoor ik in een elektrische rolstoel het leven door cross. Mijn spraak is licht aangetast, maar mijn mind is sterk! Sociaal ben ik invoelend, humoristisch en het denken in mogelijkheden is mijn motto.

Mijn doel is om één of twee jeugdige vrijwilligers/vrijwilligsters te vinden die het gaaf vinden om mij te ondersteunen bij winkelen, terrassen, fitness etc. Daarnaast vind ik het gaaf om presentaties te geven binnen het zorgvak aan zorgstudenten, over bejegening in de zorg en het leven met een handicap. Heb jij goede plannerskwaliteiten en denk jij in mogelijkheden? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Het is belangrijk voor mij dat je ervaring hebt met het bieden van zorg aan mensen met een handicap. Denk aan fysieke hand en spandiensten zoals: jas aan/uit trekken, drinken geven etc.
Natuurlijk is ook betrouwbaarheid en een goede klik vereist. Vandaar dat ik eerst wil kijken of er een goede klik is met een theetje of frisje en een goed gesprek, en wellicht een uitstap om te kijken of we elkaar goed begrijpen.

Ik zou het gaaf vinden om met jou in contact te komen!

Inspirerende groet,
Charlotte

gepubliceerd: 16 juni 2021
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.