Kleine Hugo is op zoek naar een warm logeergezin !(E459)

Categorieën:
activiteiten, gezelschap, ondersteuning
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Kleine Hugo is op zoek naar een warm logeergezin !(E459)

Ik ben Hugo, een vrolijke, lieve en ondernemende jongen van 5 jaar oud.
Ik woon in Eindhoven met mijn zusje en mijn mama. Omdat ik een aantal dingen nog niet kan die mijn leeftijdsgenootjes wel kunnen, heb ik een ontwikkelingsachterstand.
Dat weerhoudt mij er niet van om te leren en ontwikkelen, ik doe het alleen op eigen tempo. Ik krijg veel hulp op school waar ik zit. Daar werk ik hard met mijn fysiotherapeut waardoor ik al kan lopen met behulp van een rollator en waardoor ik al kan kruipen en zelf kan gaan staan. En met de communicatietrainster werk ik hard met behulp van een eigen computer waarmee ik kan aangeven wat ik wil en waarmee ik dingen kan vertellen. Maar ik kan wel wat woordjes zeggen. ​Eten vind ik niet zo leuk dus ik krijg mijn voeding via een sonde. Daardoor weet mijn mama precies wat ik binnen krijg en daar groei ik goed op. Het is niet moeilijk om te leren hoe dit moet, zelfs mijn zus van 8 jaar kan mijn sondevoeding aansluiten.
Ik vind actie-reactie speelgoed super leuk en daar kan ik me ook uren mee vermaken; hoe meer geluid hoe leuker! Ook ben ik dol op boekjes lezen en filmpjes kijken op Youtube Kids.
Ik zoek een fijn en warm gezin waar ik mag komen logeren, waar ik me thuis kan voelen en de zorg en aandacht krijg die ik verdien.
Voel jij je aangesproken en vind je het leuk om mij te verwelkomen? Reageer dan snel via MEE !

gepubliceerd: 22 juli 2021
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.