Manicure vrijwilliger gezocht

Categorieën:
activiteiten, gezelschap
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Manicure vrijwilliger gezocht

Onze bewoners genieten enorm van handverzorging! Vind jij het leuk om een heerlijke handmassage te geven, nagels te verzorgen en ondertussen een praatje te maken met onze bewoners? Als manicure vrijwilliger ga je in samen met de bewoner in de huiskamer zitten en hem/haar verblijden met een fijn welzijnsmoment. Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die feeling heeft met verzorging en onze doelgroep én het leuk vindt om een gezellig praatje te maken. Op locatie Nieuw Overbos (Heemstede) en locatie Klein Belgë (Haarlem-zuid) is er veel behoefte aan een één op één welzijnsmoment.

Wie ben jij?
Je hebt feeling met verzorging en vindt het leuk om een bewoner in de watten te leggen. Je bent sociaal en kunt eigen initiatief nemen. De benodigde producten zoals: nagellak en handcrème ontvang je vanuit de locatie. De welzijnsmedewerker zal jou begeleiden tijdens de activiteit en is het aanspreekpunt op de locatie voor vragen.

De meerwaarde van vrijwilliger zijn bij Stichting Sint Jacob is dat je een plek hebt in onze teams. We luisteren naar medewerkers en vrijwilligers. We zoeken samen met jou naar een passende plek waar jij iets biedt aan onze bewoners, maar je ook zelf kunt ontwikkelen. We willen dat jij het naar je zin hebt en met plezier naar huis gaat en dat onze bewoners door jouw inzet een waardevolle dag hebben. Daarnaast vinden wij het super als jij mee wilt denken over de zorg die we geven en jouw ervaring en observaties als vrijwilliger wilt delen.

Wat bieden wij?
• Mogelijkheden tot meedenken over verschillende thema’s binnen de organisatie
• Reis- en onkostenvergoeding
• Betrokken team van vrijwilligers en medewerkers
• Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen
• Bijscholing en deskundigheidsbevordering
• Vanzelfsprekend bieden wij jou een veilige vrijwilligersplek waarbij we oog hebben voor hygiëne en de geldende landelijke richtlijnen t.a.v. COVID-19.

Solliciteren?!
Heb je interesse in deze vacature of eerst nog wat vragen? Bel, mail of app met Shanna, Lisa of Marjet! Je kunt ons bereiken via jacobactief@sintjacob.nl, per telefoon op 023-892 2977 of app ons op 06-30511153.

gepubliceerd: 25 november 2021
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.