Sporten met Snelle Jelle (E501)

Categorieën:
activiteiten, hobby, ondersteuning
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Sporten met Snelle Jelle (E501)

Hoi mijn naam is Snelle Jelle (sarcastisch bedoeld), want ik ben een 26-jarige jongeman met een beperking aan mijn benen, dus snel ben ik niet. Ik heb met een chic woord cerebrale parese; vertaald: ik ben spastisch. Dit uit zich voornamelijk in mijn benen.
Maar dit weerhoudt mij er niet van te willen gaan sporten.
Doordat ik niet al te lang ben (1.60 m.) en omdat ik niet heel stevig kan staan, zorgt deze combinatie ervoor dat ik niet goed bij alle toestellen van de sportschool kan, zoals het rug-toestel. Daarom is het fijn als iemand me hier even bij kan helpen.
Daarnaast is het voor mij goed om gemotiveerd te blijven door samen te sporten. En wie weet hoe deze samenwerking uit kan groeien… Misschien wel tot een gezellige vriendschap.
Verder ben ik optimistisch en positief ingesteld. Ik houd van gamen, met vrienden leuke dingen doen zoals naar de bioscoop gaan, op stap gaan, festivals bezoeken, voetbal kijken… Wees gewaarschuwd: ik ben een Ajaxied, maar kan heel goed met PSV’ers overweg.
Ik woon zelfstandig met begeleiding op afroep. Heb dus mijn eigen appartement en ik heb een vriendin die in het weekend naar mij toekomt.
Ik zoek een maatje (liefst mannelijk) en van mijn leeftijd, om bij voorkeur 3 keer per week (dagen n.o.t.k.) samen te gaan fitnessen in een sportschool in de omgeving van Eindhoven (Woensel). Basic fit heeft mijn voorkeur maar hierover kan gesproken worden. Wie heeft hier zin in? Meld je dan snel aan!!

aangepast: 16 maart 2023
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.