Heb je zin om af en toe samen kort te wandelen en/of er met de fiets/scootmobiel op uit te gaan?

Wanneer:
23 november 2022
Tijdsduur:
6 maanden
Categorieën:
activiteiten
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Heb je zin om af en toe samen kort te wandelen en/of er met de fiets/scootmobiel op uit te gaan?

Ik ben begin 60 en heb de ziekte van lyme. Ik ben daardoor snel vermoeid. Ik woon nu een jaar samen met mijn man in Roden. Ik ken nog niet zoveel mensen en ook de omgeving ken ik nog niet goed. Ik zou het leuk vinden om er samen op uit te gaan.

M.b.t. wandelen:
Ik kan niet ver lopen. Laatst heb ik op een voor mij goede dag 1,5 km gelopen (klein half uurtje). Soms lukt lopen slechter of helemaal niet, het gaat op en neer. Ik weet dit vaak wel een dag tevoren. We zouden ergens af kunnen spreken om een stukje te lopen. Op mijn slechte dagen zou ik eventueel de scootmobiel kunnen pakken. Ik heb ook een rolstoel, maar het gaat me er juist om dat ik wat meer loop en gelijktijdig de omgeving verken. Ik hoop de afstand geleidelijk een klein beetje te kunnen opbouwen. Lyme is grillig, dus of het lukt weet ik nu nog niet.

M.b.t fietsen/scootmobiel:
Ik kan niet fietsen, maar ik heb wel een scootmobiel die 15 km/uur zou moeten kunnen (als het koud is wat trager) en een actieradius heeft van 16-20 kilometer. Je zou met de fiets of scootmobiel mee kunnen gaan voor een tochtje van een uurtje. Als het erg koud is, dan verkleum ik stilzittend op de scootmobiel. Dus we zijn een beetje afhankelijk van het weer. Het lijkt me heel leuk om af en toe samen in de omgeving rond te rijden.

Ik stel voor dat we eerst een keer kennismaken tijdens een kort wandel- of fietstochtje en dan kijken of het klikt en of we vaker af zouden willen spreken.

Lijkt het je wat, laat je dan wat van je horen?

aangepast: 23 november 2022
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.