Maatje voor jou zoekt maatjes!

Categorieën:
activiteiten, gezelschap, hobby, ondersteuning
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Maatje voor jou zoekt maatjes!

Wil jij van betekenis zijn voor andere inwoners van Land van Cuijk? Je kunt veel voor hen doen, al is het maar een uurtje in de week. Van een kopje koffie drinken tot samen activiteiten ondernemen, zoals naar de film gaan, samen boodschappen doen of wandelen. Je doet er onze hulpvragers en hun mantelzorger een groot plezier mee. En jezelf ook!

Maatje voor jou is het maatjesproject van het Mantelzorg- & Vrijwilligersplein en is bedoeld om de eenzaamheid in Land van Cuijk te verminderen of te zorgen dat een mantelzorger even tijd heeft voor zichzelf.

Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met ons op. Tijdens een persoonlijk gesprek ontdekken we waar je naar op zoek bent. Jij kent jezelf, wij onze hulpvragers en samen vinden we vast en zeker een match. Match gevonden? Dan is het van belang dat het ‘klikt’ tussen jou en de hulpvrager. Het Mantelzorg en vrijwilligersplein biedt jou als vrijwilliger ondersteuning op maat.
Reiskosten krijg je van ons vergoed. Ook hebben we leuke en informatieve bijeenkomsten voor al onze vrijwilligers waarvoor je wordt uitgenodigd!

Van een uurtje (of twee) per week tot 1 keer per maand, alles is mogelijk!
Kijk voor meer info op www.mvplein.nl/maatjevoorjou & neem contact op voor meer informatie via 0485-700500 of meld je bij interesse aan via onze site www.mvplein.nl/maatjevoorjou

Alvast erg bedankt!

gepubliceerd: 22 maart 2023
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.