1 middagje sjouwen: kast uit berging naar 3 hoog & meubels verplaatsen.

Wanneer:
14 september 2017
Tijdsduur:
6 uren, 30 minuten
Trefwoorden:
huishoudelijke hulp, tillen, klussen, opruimen in de woning, sjouwen
Zichtbaarheid:
alle gebruikers

1 middagje sjouwen: kast uit berging naar 3 hoog & meubels verplaatsen.

Ik moet in september mijn woning op 3 hoog (breed trappenhuis, geen lift) reorganiseren. Naast enorm veel opruimen en schoonmaken, wil ik een kast die beneden in de berging staat, boven zien te krijgen. Waar de kast komt staat nu mijn bureau, en waar mijn bureau moet komen staan nu boekenkastjes - dus alles moet dan min of meer tegelijk verplaatst worden. Dus voor de duidelijkheid: het fysiek verplaatsen van die meubels, is waar ik nu hulp bij vraag. Ik heb dus een paar (enigszins) sterke mensen nodig.

De kast is zo'n 'grootmoederskast' met deurtjes, 150 hoog x 180 breed, bestaat uit 2 delen (onder en boven), grotendeels massief hout. Bureau en boekenkastjes zijn Ikea (Hemnes & Kallax), dus wat minder zwaar.

Zelf heb ik slechte gewrichten, vooral een slechte rug en weinig bovenlichaam-kracht. Ook heb ik een (te) klein netwerk om hierbij om hulp te kunnen vragen.
Ik heb o.a. autisme en dat betekent dat dit project mij behoorlijk veel energie en moeite kost en dat ik duidelijkheid nodig heb in communicatie. Het betekent óók dat ik goed kan opruimen en als ik de tijd heb, een taak als deze goed kan uitdenken en organiseren/coordineren.

Ik kan en zal er dus voor zorgen dat er genoeg ruimte is om te schuiven en dat iedereen weet wat ie wanneer moet doen. Wat ik nodig heb is dat iedereen dat dan ook ongeveer op die manier doet, of bijvoorbeeld van te voren of in een pauze iets bespreekt dat anders kan of moet, en niet terwijl we met iets bezig zijn.
('iedereen' zijnde een paar mensen, ik verwacht geen bus vol..)
Natuurlijk zorg ik als dank ook voor iets lekkers te eten en drinken. Ik kan bv koekjes bakken. En misschien heb ik nog wel iets anders te bieden in ruil.
Alvast dank!

PS: Ik woon in Bunnik, er kan eventueel overlegd worden over vervoer vanuit de regio.
Verder heb ik een datum gekozen, maar een dag eerder/later is in overleg evt. ook mogelijk.
En ik heb een tijd ingevuld, die vrij lang is. Ik heb die tijd er zelf voor gereserveerd, maar ook daarover is overleg mogelijk. Ik verwacht niet dat de daadwerkelijke klus veel langer dan een uur duurt. Dus de rest van de tijd is dan om koekjes te eten!

aangepast: 17 aug, 2017
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.