iemand om samen mee naar de bioscoop te gaan.

Trefwoorden:
gezelschap, wandelen, koffie drinken
Zichtbaarheid:
alle gebruikers

Deze hulpvraag is verlopen

iemand om samen mee naar de bioscoop te gaan.

Onlangs was bij mij op het spreekuur een jonge vrouw die op zoek was naar een gezelschapsmaatje. Ze is 44 jaar en gaat twee x per week zwemmen. Houdt van
The Voice en Nederlandstalige muziek. Ze gaat 1x per week met een andere vriendin wandelen en is vrijwilligster bij Best Zoo.

Ze was op zoek naar iemand om mee te wandelen of thee te drinken. Een keer naar de bioscoop gaan leek haar ook wel leuk. Het maatje kan eventueel ook aansluiten bij het wandelclubje welke bestaat uit een vriendin van een andere begeleid wonen locatie.

Door haar bipolaire stoornis heeft ze namelijk begeleid wonen. Een bipolaire stoornis is een soort van manisch depressiviteit. Je bent soms wat somberder dan gemiddeld maar ook wat heftiger reageren op dingen dan andere mensen. Bij haar, vertelde ze me, dat ze meestal bij veranderingen even uit haar doen is en dan weer even moet wennen aan de nieuwe situatie. Ik vind het super stoer dat ze helemaal zelfstandig bij mij terecht was gekomen. Dit kenmerkt ook wel hoe ondernemend zij is. Ik heb haar beloofd voor haar op zoek te gaan naar iemand om mee af te spreken. Bij deze.

Ben jij of ken jij iemand die het leuk vind om 1 x per week te wandelen, thee te drinken of een keer een bioscoopje te pikken? Neem dan contact met mij op. Ook wanneer je nog vragen hebt om uiteindelijk een leuke tijd tegemoet te gaan kun je mij een berichtje sturen.

Richard Bekkers Welzijn Best
r.bekkers@wbo.nl

aangepast: 20 maart 2018
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.