(Online) maatjes voor kinderen en jongeren

Categorieën:
activiteiten, computer, gezelschap, hobby
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

(Online) maatjes voor kinderen en jongeren

Heb jij een paar uur per week/twee weken tijd om een Almeers kind/jongere aandacht en plezier te geven omdat dat thuis (even) niet gaat? Word dan vandaag nog Maatje!

Kinderen en jongeren die bij Match worden aangemeld hebben vaak te maken met bepaalde omstandigheden, zoals een laag zelfbeeld, een klein sociaal netwerk, een ingrijpende gebeurtenis of een (psychische, lichamelijke of geestelijke) beperking bij zichzelf of binnen het gezin. Het is geweldig om te merken dat een kind met jouw hulp weer sterker en blijer wordt, en jou na een tijdje niet meer nodig heeft. Samen overleg je wat jullie gaan doen. Kiezen jullie voor knutselen, chillen of ondernemen jullie iets sportiefs?

Je wordt maatje voor een kind of jongere voor ongeveer 6 maanden tot een jaar en een Humanitas begeleider is jullie contactpunt. Je staat nooit alleen!
Wij bieden je een uitgebreide training en persoonlijke begeleiding. Daarnaast ontvang je een onkostenvergoeding en ga je deel uitmaken van een enthousiaste groep vrijwilligers.

aangepast: 7 mei 2021
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.