Ondersteuning huiskamer (de Eikelaar)

Categorieën:
activiteiten, gezelschap
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Ondersteuning huiskamer (de Eikelaar)

In het kort:
De Eikelaar kent vijf huiskamers waar dagbesteding geboden wordt aan mensen met dementie. Vier huiskamers zijn binnen het kleinschalig wonen gevestigd en één in de intramurale zorgsetting. Zij krijgen in de huiskamer structuur, regelmaat en veiligheid. In een huiselijke sfeer komen deze bewoners bij elkaar en beleven hier samen de dag.

Naast maaltijden worden er ook passende activiteiten aangeboden.
Geheugen-, natuur-, muziek- en beweegactiviteiten, een spel doen, even heerlijk naar buiten zijn enkele voorbeelden die dagelijks de revue passeren.


Taakomschrijving:
Je werkt samen met een welzijnsassistent. Je onderneemt activiteiten in afstemming met de welzijnsassistent en biedt samen een fijne dag invulling aan voor de bewoner, maar jij kunt de bewoner net dat beetje extra aanbieden, omdat er extra handen voor nodig zijn.
Je kunt ten alle tijden een beroep doen op de welzijnsmedewerker.


Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig?
Hou jij van een uitdaging en ben je de rust zelve? Heb je geduld? Ben je energiek, sociaal vaardig en positief? Dan is deze vacature vast iets voor jou!
Je kunt duidelijkheid en structuur bieden. Je hebt affiniteit met de doelgroep en je gaat graag een gesprek aan met de bewoner. Verder spreek je redelijk tot goed Nederlands.


Wat krijg je er voor terug?
Een prettige werksfeer. Je bent omringd met vriendelijke medewerkers en mantelzorgers. Wij zijn er van verzekerd dat je iedere keer met een goed gevoel weggaat, na het brengen van een bezoek.

Je krijgt, na een proefperiode van 6 weken, een vrijwilligersovereenkomst. Je bent dan ook verzekerd en krijgt, indien nodig, een onkostenvergoeding.
Ook krijg je jaarlijks een dankjewel-middag, een attentie met kerst en gerichte scholingen / bijeenkomsten.


Werktijden
De werktijden zijn in overleg. Dit kan zijn in de ochtend, middag, avond en ook in de weekenden.


Hoe kom je in aanmerking?
Ben je na het lezen van deze informatie enthousiast of nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek met de coördinator van de Eikelaar, Marleen Weijters. Dit kun je doen door te bellen naar 013-5229600 of stuur een mail naar mweijters@t-heem.nl.

aangepast: 28 januari 2020
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.