Espria Ledenvereniging

Espria Ledenvereniging helpt je altijd verder

Heb je een vraag en kom je er niet uit? Espria Ledenvereniging denkt 24/7 met je mee en helpt je met het vinden van passende hulp. Zowel op wehelpen als met andere mogelijkheden. Espria Ledenvereniging is dé organisatie voor al jouw vragen over hoe je zelfstandig kunt leven.

Waarvoor kun je bij Espria Ledenvereniging terecht?

Het kan zijn dat je hulp nodig hebt bij dagelijkse dingen zoals boodschappen doen, de administratie of de hond uitlaten. Je kunt ook een vraag hebben waarvoor we wat meer tijd nodig hebben. Bijvoorbeeld hoe je veilig en comfortabel in je eigen huis kunt wonen. Hoe je de zorg voor een ander volhoudt. Of hoe je fit en gezond blijft. Wat je vraag ook is, Espria Ledenvereniging denkt met je mee en geeft een persoonlijk antwoord. We helpen je op weg met verschillende ondersteuningsmogelijkheden, van burenhulp tot diensten aan huis. Als je lid bent krijg je bovendien aantrekkelijke kortingen op producten en diensten.

  • Altijd een oplossing: veel informatie en tips, producten en diensten met ledenkorting, hulp van andere leden of organisaties
  • 24/7 servicecenter: bellen, e-mailen, chatten of beeldbellen 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Kracht van samen (320.000 leden): leden ontmoeten leden, leden helpen leden, ledenkorting tot wel 50%
Servicecenter Espria Ledenvereniging
088 383 20 00 (24/7 beschikbaar)
service@ledenvereniging.nl Klik hier voor meer informatie

Lidmaatschap van Espria Ledenvereniging zichtbaar op wehelpen-profielen

Als je lid bent van Espria Ledenvereniging kun je dit zichtbaar maken op je wehelpen-profiel. Dat geeft andere gebruikers een gevoel van vertrouwen. Daarnaast kunnen wij als Espria Ledenvereniging zo onze leden extra ondersteuning bieden op wehelpen. Je lidmaatschap wordt na het plaatsen van het vinkje door ons geverifieerd.

Waarom is Espria Ledenvereniging servicepartner van wehelpen?

Espria Ledenvereniging helpt mensen met al hun vragen over zelfstandig leven. Wehelpen maakt het mogelijk dat mensen elkaar vinden en er voor elkaar zijn. Dat sluit mooi op elkaar aan! Door samen te werken kunnen we de samenleving nog meer bieden. Leden van Espria ledenvereniging helpen we met verbindingen met andere mensen in de buurt. Gebruikers van wehelpen krijgen extra ondersteuning en diensten vanuit Espria ledenvereniging. Zoals persoonlijke adviezen door het ervaren serviceteam dat mensen helpt om te leven zoals zij graag willen.