Fijne feestdagen, voor iedereen!

Veel mensen vieren  kerst gezellig samen met familie en vrienden. Maar helaas geldt dit niet voor iedereen. Sommigen zijn helemaal alleen met de feestdagen en willen het liefst dat kerst zo snel mogelijk voorbij is. 
     
Samen is niet alleen
Zo zijn er één miljoen ouderen in Nederland eenzaam. Een aantal woont bij jou in de buurt, zonder dat je het je bewust bent wellicht. Kijk eens goed om je heen. Weet je wie we bedoelen? Bel dan aan met een stukje banketstaaf en drink even een kopje koffie. Versier samen de kerstboom. Deel je favoriete recept en help met de kerstboodschappen. Je zult zien dat jouw kerstgevoel extra glans krijgt door zo'n klein gebaar. Of stuur een kaartje, dan voelen zij zich een beetje minder alleen.
 
Kerstkaartenactie
Ken je niemand en wil je helpen? Het Nationaal Ouderenfonds en PostNL organiseren samen een kerstkaartenactie. WeHelpen ondersteunt dit initiatief van harte. Schrijf vóór 18 december een mooie kerstgroet. Plak er een postzegel of Decemberzegel op en stuur de kaart naar Stichting Nationaal Ouderenfonds, Postbus 115, 3800 AC Amersfoort. Heb je meerdere kerstkaarten? Ze mogen samen in één envelop! Uit eerdere acties is gebleken dat ouderen het op prijs stellen om een kaartje terug te sturen. Sta je open voor dit contact, laat dan je adres op de envelop of de kaart achter. 

Alvast bedankt! En fijne feestdagen namens het team van WeHelpen.

Met vriendelijke groet,
Team WeHelpen