Wehelpen.nl/terneuzen is een website waarop mensen hulp kunnen aanbieden en vragen. Dit varieert van boodschappen doen tot hulp met de computer. En van de heg snoeien tot schilderles tijdens een kopje koffie. Tienduizenden mensen in heel Nederland hebben zich al aangesloten. Nu kan dat dus ook in Terneuzen. Want iemand helpen die je nodig heeft, dat doe je graag.

Doen al die mensen dat kosteloos?
Ja! De website is gratis. Iedereen kan zich aanmelden. Vaak zijn mensen huiverig voor vrijwilligerswerk. “Dat is niet vrijblijvend en ik heb al een drukke baan!” Maar een keer even een klein klusje doen voor een ander, dat is geen probleem. Zeker niet als het iets is dat jij goed kan en leuk vindt om te doen. Met wehelpen kun je kiezen wat bij je past en wanneer het je uitkomt. Het resultaat: een goed gevoel omdat je de wereld van iemand anders wat mooier hebt gemaakt!’

WeHelpen is er voor iedereen die een ander een keer wil helpen. Of geholpen wil worden. Voor mantelzorgers, vrijwilligers en mensen met een hulpvraag. Op www.wehelpen.nl/terneuzen vind je meer informatie. En alle aangesloten organisaties.