Help, ik ben mijn bericht kwijt!

Sinds 18 maart is er wat veranderd op wehelpen.nl. Je kunt als hulpbieder aangeven of je voor bepaalde hulpacties een kleine bijdrage wilt ontvangen. En de inbox van je berichten is opgesplitst in 'ik wil hulp' en 'ik wil helpen'. De vorige inbox 'berichten' blijft voorlopig nog beschikbaar voor je berichten die je vóór 18 maart hebt verstuurd. 

Ik wil hulp

Heb je bijvoorbeeld een vraag rechtstreeks aan een hulpbieder gesteld? Die vind je onder 'Mijn wehelpen' en 'ik wil hulp': https://www.wehelpen.nl/mijn/<wbr />hulpvragen/open. We hebben een onderverdeling gemaakt in 'mijn hulpvragen op het platform' en 'mijn hulpvragen aan hulpbieders'. Onder die laatste rubriek vind je dus jouw bericht aan de hulpbieder. 

Ik wil helpen

Of reageerde je juist op een hulpvraag van iemand, die je op de website vond? 'ik wil helpen'-berichten vanaf 18 maart staan bij https://www.wehelpen.nl/<wbr />mijn/hulpaanbod/hulpvragen-<wbr />waarbij-ik-hulp-aanbied/, onderverdeeld in 'jouw reacties op hulpvragen', 'hulpvragen aan jou', 'hulpvragen die ik heb bewaard' en 'hulpvragen van mijn contacten'. 

Het gaat er dus om of je als hulpbieder een bericht stuurt ('ik wil helpen') of als hulpvrager in contact wilt komen met een andere gebruiker ('ik wil hulp').

De berichten die je vóór 18 maart hebt verstuurd via wehelpen.nl, staan nu nog onder 'Berichten': https://www.wehelpen.<wbr />nl/mijn/berichten/. In het najaar worden deze verwijderd. We laten je de datum van tevoren weten.