Kom jij naar het gezondheidsplein?

Als iemand weet hoe belangrijk gezondheid en bewegen is, dan is het Coen van de Steeg, Hij werd van zijn fiets gereden. Op de intensive care van het ziekenhuis werd hij wakker met hersenletsel. Het revalideren kostte heel veel tijd. Zijn vrouw draaide overuren. Hoe lang houd je zoiets vol? Daar heb je hulp van anderen bij nodig! 

Zoals Coen en zijn jonge gezin zijn er meer voorbeelden. Mensen die even of wat langer een uitgestoken hand nodig hebben. Mensen die best samen de zorg voor een ander willen delen. Mede dankzij Coen werd wehelpen.nl gerealiseerd: een website waarop je hulp kunt aanbieden,  vragen en organiseren rondom iemand, of jezelf. Dit varieert van  boodschappen doen tot een fietstocht. En samen wandelen tot vervoer naar de huisarts. Tienduizenden mensen hebben zich al aangesloten.

De Healthy Ageing Tour wil meehelpen aan het vitaal en gezond houden van mensen. Daarom organiseren ze van 4 tot en met 8 april een internationale wielerwedstrijd. Ook zijn er dan allerlei activiteiten op het gebied van gezondheid en bewegen. En samen is dat natuurlijk nog gezelliger. Dus neem iemand mee, en kom naar het Healthy Ageing Gezondsheidsplein in Heerenveen, Westerkwartier, Grootegast, Oldambt, Winschoten, Stadskanaal, Hogeland, Winsum of Groningen.