Sluis matcht op 25 mei

Alle inwoners uit de gemeente Sluis zijn vrijdag 25 mei van harte welkom bij de matchdag die JOTA samen met Porthos Sluis organiseert vanuit WeHelpen. Het thema is: Interesses delen. 

Ben jij op zoek naar een leuke vrijetijdsbesteding, maar weet je niet goed wat? Tijdens de matchdag WeHelpen kun je kennis maken met andere inwoners die graag hun hobby, passie of interesse met je delen. Dan hou je er een maatje aan over! Aanmelden is niet nodig.

Ben jij gek op koken, fotograferen, wandelen of tekenen? Of heb je, alleen of in clubverband, een andere passie die je graag wilt delen met anderen? Wellicht kun je bezoekers van de matchdag dan inspireren en begeleiden om hun vrije tijd op een leuke manier in te vullen.

Meld je vóór 18 mei aan via sociaal makelaar Ria Van den Abeele van Porthos Sluis (rvandenabeele@gemeentesluis.nl of telefonisch op 140117). Wij zetten dan een tafel voor je klaar waarop jij je materiaal kunt leggen.

Meer informatie
www.wehelpen.nl/sluis of Porthos Sluis, tel. 140117, info@gemeentesluis.nl. Tijdens de matchdag zijn medewerkers van Porthos Sluis aanwezig om meer te vertellen over WeHelpen. Locatie: JOTA in Oostburg (Raadhuisplein 4) van 15 tot 17 uur.