Verandert mijn leven als ik voor je zorg?

Voor iedereen die voor iemand zorgt, of daarmee een keer te maken krijgt.

Markant, New Ams, Human en WeHelpen nodigen jou van harte uit voor de meet up 'Moeder aan de Lijn - Verandert mijn leven als ik voor jou zorg?' op 10 december in het Planetarium Meeting Centrum.

“Onze situatie is verdrietig. Maar als je het vergelijkt met de jonge mantelzorger hier aan tafel, dan besef ik dat zij het nog moeilijker heeft. Dat relativeert, verbindt en nodigt mij gelijktijdig uit om haar met mijn ervaringen te proberen te helpen.”

Tijdens deze bijeenkomst gaat host Eric Corton (bekend van televisie en de voorstelling Ma) met het publiek in gesprek over wat het betekent om voor iemand te zorgen. Of het nu je moeder, man, broer, dochter of je buurvrouw is. Hoe doe jij dat, waarom en wat betekent het voor jouw leven? Wat heb je nodig, en wie kunnen jou daarbij helpen? En andersom: wie kun jij inspireren met jouw kennis en ervaringen?

"Echt nooit gerealiseerd dat vervoer naar het ziekenhuis geen energievreter is, maar juist een fijn moment om in een besloten, vertrouwde omgeving aandacht voor elkaar te kunnen hebben. Qualitytime!"

Ter inspiratie worden fragmenten vertoond uit 'Moeder aan de Lijn' van Nelleke Koop. De documentaire geeft een intiem perspectief op de mantelzorg, wanneer drie dochters hun eigen leven noodgedwongen in de parkeerstand zetten (terugkijken kan via deze link).

Kom je ook naar de meet-up? 

Registreer je dan door een e-mail te sturen aan info@markant.nl o.v.v. Meet-up Moeder aan de lijn Amsterdam Zuid-Oost, telefonisch bij Markant 020-886 88 00.

We kijken uit naar je komst!

 

Maandag 10 december
Planetarium Meeting Centrum, Kromwijkdreef 11 in Amsterdam. 
Ontvangst vanaf 13.30 uur. 
Bijeenkomst van 14.00 tot 17.00 uur, inclusief napraten met een hapje en een drankje