Whapp, de matchingsapp van WeHelpen, zeker nu.

Dit is een tijd waarin we goed voor elkaar willen zorgen. Een stapje extra zetten voor degene die binnen blijft en hulp nodig heeft met boodschappen doen of de hond uitlaten. Een buurtgenoot ‘gewoon’ vragen om iets te doen. Maar hoe weet je wie dat is, en wat hij of zij nodig heeft of kan doen? 

Whapp is een matchingsapp voor buurtgenoten

We hebben pilots in een aantal gemeenten uitgevoerd, en nu is de app klaar voor gebruik. Door jou! Whapp zorgt ervoor dat een vraag terecht komt bij buurtgenoten die willen helpen. Er is een rubriek met activiteiten die de RIVM-richtlijnen rondom het Corona-virus volgt. De app stuurt de vraag aan een aanbieder in de buurt. En zoekt verder als het even niet schikt. Hoe meer mensen Whapp gebruiken, hoe sneller buurtgenoten elkaar vinden. 

Whapp voor professionals
Zoek je hulp voor jezelf of wil je hulp vragen voor iemand anders? In Whapp kan je de vraag plaatsen. Ook kun je als organisatie Whapp gebruiken om hulpvragen te plaatsen voor de mensen die jij helpt. Kijk op whapp.nl hoe je dit doet.

Whapp je mee? 

Download Whapp, de matchingsapp van WeHelpen, in de app-stores via ‘Whapp WeHelpen’. Of kijk op whapp.nl voor meer informatie.