We willen elkaar helpen vanzelfsprekend maken

Met wehelpen.nl kun je aangeven dat je een ander best een keer een handje wilt helpen. Of laten weten waar je hulp bij kunt gebruiken. Dit doe je door jouw hulpaanbod online te zetten of actief een hulpvraag te plaatsen. Ook kun je samen met familieleden of bekenden de zorg organiseren voor een naaste door een hulpnetwerk aan te maken.

Aanmelden is gemakkelijk: je hebt alleen een e-mailadres nodig, waarna je een aantal gegevens invult over jezelf en bij voorkeur een foto toevoegt. Een account op wehelpen.nl is gratis en voor iedereen vanaf 16 jaar. Voor de hulp mag een kleine vergoeding worden geboden als beiden dat prettiger vinden. Help jij al mee?

 

Maak een account aan Meer uitleg

Over onze ondersteuning

We ondersteunen jou altijd via onze landelijke servicedesk en lokale wehelpen teams. Vind je op wehelpen.nl niet de hulp die je zoekt? Dan helpt onze servicepartner Espria Ledenvereniging je graag verder, ook met aanvullende dienstverlening.

Op de partnerpagina vind je meer informatie over de service en ondersteuning.

Over Wijzelf

Wehelpen is een product van Wijzelf B.V. Wijzelf gelooft in de kracht van mensen samen. Dat het mensen goed doet om van betekenis te kunnen voor een ander, en elkaar te helpen. Dat doen zij door mensen op een toegankelijke wijze duurzaam aan elkaar te verbinden op basis van persoonlijke wensen en behoeften. Want echte persoonlijke verbinding tussen mensen leidt tot meer plezier, vitaliteit en een hogere kwaliteit van leven.

Wijzelf B.V. is een sociale onderneming die slimme digitale toepassingen ontwikkelt om persoonlijke vraag en aanbod van mensen bij elkaar te brengen. Wijzelf faciliteert op innovatieve wijze mensen en organisaties om vitale leefgemeenschappen te bouwen, waarin mensen elkaar gemakkelijk kunnen vinden, helpen en ondersteunen met oplossingen op maat die dichtbij mensen zelf liggen.

Samen meer voor elkaar